Vuoden pettymys

Lähes vuosi kulunut siitä kun viimeksi kirjoitin ja paljon on tapahtunut mutta huonompaan suuntaan.

Edelliseen viestiin nojautuneena pitää kertoa ettei sisko tullutkaan hakemaan veljeään ja joulu meni niinkuin muutkin päivät yksikseen. Aloin jo huolestumaan siitä ettei kulkurille ollut se selvää että on käytävä edes kahteen kertaan viikossa pesulla. Kuukaudet kuluivat ja toistamiseen kehoitin häntä menemään pesulle kun alkoi jo käytävä haisemaan ja se häiritsi jo naapureitakin.

Kulkuri monesti vastasi että hänellä on sellainen ihotauti että pitäisi olla tiettyä voidetta ettei kutia kokoaikaa. Lupasin ostaa hänelle sitä voidetta mutta se olikin reseptillä saatavissa. Kuitenkaan kulkuri  ei silti halunnut käydä pesulla joten jätin asian sikseen koska ketään ei voi pakottaa tekemään mitään.

Täytyy kyllä myöntää se että olen ollut todella pettynyt siihen ettei enempää halua apuani vaikka annoin hänelle uuden mahdollisuuden. Ja tuntuu välillä että onko kaikki tämä ollut turhaa auttamista koska toinen ei halua ottaa apua vastaan.

 

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *