Yhteys

Onpas aika mennyt jälleen kerran todella nopeasti ja olen ajatellut monesti että kirjottaisinko enää tätä kun on viime kerrastakin aikaa ähes 3 viikkoa. Mutta asiaan…

Viimeksi jäin siihen kun kulkurin sisko soitti ja hän oli todella onnellinen siitä että hänen veljensä on kunnossa kun hän luuli hänen jopa kuolleen.                                                            Ja hän kiitti minua siitä että olen todella hyvä sydäminen koska ajattelen muitakin kuin vain itseään, ettei tällästä voi tapahtua että tämä on ihme.

Monen vuoden pitkän odotuksen jälkeen sisko kuuli kulkuri veljensä äänen että hänellä on kaikki nyt hyvin ja jätin heidät keskustelemaan… Olivat sopineet siitä että sisko tulisi hakemaan hänet ennen joulua sukulaistensa luo viettämään joulua ja kenties uutta vuottakin.

 

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *