Väri-TV

Aika on taas rientänyt nopeaa tahtia ja kohti joulua.

Viime kerralla kun yläkerran pappa lahjoitti kulkurille töllön ja digiboksin niin töllö ei ollutkaan toimintakuntoinen joten lupasin hommata käytetyn töllön jostain kun vain eteen kolahtaa. Torista löysin töllön ihan läheltä asemaa jonka sai ilmatteeksi kun haki vain. Seuraavana aamuna kävin hakemassa autolla töllön ja vein kulkurin asuntoon, sekä lahjoitin muutamia tyynyjä joita en tarvinnut.

Siinä sitten hän jäi katselemaan töllöä. Seuraavana päivänä menin käymään ja kysyin että oletko paljon katsellut töllöä niin hän vastasi että niin paljon että silmät ovat ihan kipeät. Hän sanoi että ei ole omistanut väri -töllöä moniin vuosiin kun ollut edes viime kämpässäni jossa asuin 15 – vuotta. Hän sanoi vielä että on todella tyytyväinen tähän uuteen mahdollisuuteen ja todella kiitollinen siitä etä joku välittääoikeasti.

Hän kuitenkin valitti selkäänsä kun ei oikeen tyynyistä saanut mukavan tuntuista pehmikettä. Nyt marraskuun alussa monen päivän odotuksen jälkeen Kelasta sai kuukauden rahat käyttöön sekä päätöksen siitä että Kela maksaa vuokravakuuden ja vuokran kokonaisuudessaan. 

Sanoin hänelle että se tv-tuoli olisi hyvä olla ja sänky mutta hän tokaisi että tämä 5cm patja lattialla on ihan hyvä sängyksi hänelle. En kuitenkaan ollut mielissään siitä ja en  antanut periksi siinä koska sänky voittaa aina lattian. Hän puolusteli sillä kun armeijassakin nukuttiin kovalla alustalla. 

Tänään 2.11.2017 olisi tarkoitus lähteä käymään Ekomaassa etsien tv-tuolia, sänkyä sekä sohvaa, tietysti muutamia lautasia ja mukeja olisi tarkoitus hankkia.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *