Tv-tuoli ja sisko

Ekomaasta löytyi jämäkkä tv-tuoli jossa ei pääse valumaan ja näin on mukavampi katsoa töllöä selän levätessä. Sen jälkeen lähdimme Unskalle kahville ja samalla  K-Marketissa kävimme ostoksilla ja mukaan lähti dödöpurkki, hammasharja tahnoineen, pikakahvia sekä pore C-vitamiinia.

Kannoin tv-tuolin sisään…

Iltapäivällä aloin etsimään tehokkaammin kulkurin sukulaisia, siskoa ja hänen tytärtään täältä netin ihmeellisestä maailmasta. Hänen tytärtään en löytänyt koska on todennäköisesti mennyt naimisiin ja näin sukunimi muuttunut. Löysin onneksi kulkurin siskon numeron nimen perusteella ja kerroin tekstiviestillä asiani. Kulkurin sisko vastasi käytännössä heti ja oli todella iloinen ja samalla shokissa kun ei ollut saanut veljeensä yhteyttä todella pitkään aikaan. Hän lupasi soittaa minulle illalla…

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *