Iloa elämään

Tänään sähköt kytkettiin joten pääsi täydentämään jääkaappiaan. Samalla nyt viikonloppuna valmistin ruokaa hänellekkin koska hänellä ei ole rahaa ennen ensi viikon toimeentulotukea  Eilen paistoin Hookoon Sinikkaa sekä keitin jasmiiniriisi noin puoli kiloa yhteensä jotka hän hotki menemään. Tänään keitin spagettia sekä paistoin kasvispiirakoita runsaan annoksen.

Oli todella tyytyväinen kun sai ruokaa ja sanoi että kyllä tämä asunto voittaa aseman penkin. Naapurin pappa lahjoitti television, digiboksin sekä kelloradion ja kävin asentamassa laitteet. Kulkuri oli todella tyytyväinen kun sai radion. Ensi viikolla olisi tarkoitus hakea Ekomaasta huonekaluja tai sitten etsiä lahjoituksia.

Sanoin hänelle että mitä tahansa asioita on takana päin niin niitä ei kannata enään miettiä. Sinun on katsottava tulevaisuuteen ja löydettävä se elämän ilo. Hän vastasi että kyllä se näin on ja pikkuhiljaa se tästä nousee.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *