Uusi päivä

Eilen kävin päivällä asemalta etsimässä kulkuria mutten löytänyt joten ajattelin tulevani uudelleen seuraavana päivänä. Muistin kuitenkin että jokin unohtui kun vaatetin hänet, etten ollut antanut sormikkaita. Joten siinä samassa kävelin lähimpään kirpputoriin josta löysin aika nopeasti uuden karheat sormikkaat.

Tänään kävin asemalla ja kulkuri istui puisella penkillä lueskellen valhemediaa eli Iltalehteä. Hymyilimme toisillemme kun katseemme kohtasivat ja istuiduin hänen viereensä. Kun kysyin että missä olet ollut kun ei ole näkynyt muutamaan päivään, hän vastasi että siellä täällä. Kerroin että olen löytänyt hänelle asunnon hyvin läheltä asemaa joka on halpa hänen pussilleen. Hän oli riemuissaan ja ihmetteli miksi nuori mies haluaa auttaa että onko tämä mahdollista edes ollenkaan. Hän sanoi sen että asuntotoimistossakin virkailija kertoi välinpitämättömästi että kyllä sinä vielä löydät asunnon kunhan jaksat etsiä vain. Ennenkuin lähdin omille askareilleni niin annoin sormikkaat josta kulkuri oli todella otettu ja hän sanoi että olet tosi uskomaton nuori mies.

Tänään kävimme iltapäivällä katsomassa löytämääni asuntoa aseman lähellä joka oli ollut vuoden päivät tyhjänä. Huoneiden tutkiskelun ja mukavan keskustelun jälkeen vuokranantaja sekä kulkuri sopivat asunnon vuokraamisesta hänelle. Huomenna heti aamulla lähdemme yhdessä selvittämään asumistukea että toimeentulotukea.

Asunnon katsomisen jälkeen tulimme asunnolleni jossa katsoimme töllöä. Jonkinajan kuluttua kulkuri alkoi notkumaan ja kysyin että nukuttaako? – Kyllä nukuttaa. Sanoin että voit mennä tuonne huoneeseen punkkaasi nukkumaan ja saat nukkua niin pitkään kuin haluat. Hän kiitti kovasti tätä toista tilaisuutta jäädä lämpimään sänkyyn nukkumaan.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *