Matkamies
To 5.10.2017

Tuli sydämelleni kehoitus majoittaa tuntematon 64v kouvolalainen, muusikkokulkuri. Eilen olin asemalt hakemas kaveria ja tää muusikko olis halunnu tulla mukaan kaverille yöks koska on asunnoton mut sanoin ettei autoon mahdu. Matkalla tuli niin suuri sääli kulkurista sydämmelleni että voisin hänet muutamaksi päiväksi majoittaa.
Se tuli tuosta palvelustehtävästä esille jota oon jo pidempään etsinyt ja punninnut vaihtoehtoja, se mitä minulla on antaa ja jakaa Kristuksessa Jeesuksessa muille. Voin väittää että vain harva ottaisi kotiinsa asunnottomia maamme kansalaisiaan mutta nykyään partalapsia suositaan ja hyysätään enemmän.
Periaatteeni on etten ota matuja mut asunnottomia otan ja siinäkin on se ettei tillitallin voi olla vaan skarppina jokseenkin.
Harva asunnoton kuitenkaan juo itsensä koomaan joka päivä koska on pysyttävä skarppina etenkin öisin.

Pe 6.10.2017 I

Illal menin assan r-kiskalle illan potkupallon kohteita tekemään niin tää kulkuri oli siellä ja juteltiin niitä ja näitä. Kysyin haluatko lähteä luokseni yöksi että olen tehnyt jo valmiiksi hänelle pedin. Hän oli yllättynyt ja iloinen. Lähdimme asunnolleni ja käytätin suihkussa ja annoin ylimääräsiä vaatteitani kuten Adidaksen kengät, sukat, bokserit, collegehousut, t-paidan, Puman hupparin sekä pipon ja toisen Liverpool-kaulahuivin omaksi.
Illalla katsoimme MM-karsinta peliä Kroatia – Suomi jossa serkkupoikani teki tasoituksen.
Pelin jälkeen hän lompsi makkariin koisimaan ja tyytyväisenä kuorsasi mutta jostain syystä en saanu unta kun vasta klo 4 maissa. Kulkuri kuitenkin heräsi yön pikkutunneilla ja puhui yksikseen joten menin kysymään että mikä hätänä niin hän sanoi että missä hän on?
Kerroin että olet nyt mulla punkkaamassa että nuku vain ei ole hätää.

La 7.10.2017
Aamulla joimme kahvit, aamupalan kera ja katsoimme netistä vuokra-asuntoja, joita olisi ensi viikolla tarkoitus mennä katsomaan. Valitteli pohjettaan ja annoin vajaan purkillisen magnesium ja monivitamiini tabletteja,  joilla pärjää pari viikkoa. Luin sanaa niinkuin lähes joka aamu ja ennenkuin tiemme erosivat tällä erää. Joten hän kertoi menevänsä viettämään aikaa assalle.

Se että miksi näin halusin auttaa on se että olen minäkin saanut uuden mahdollisuuden, jokainen ihminen on arvokas ainakin minun silmissäni.

Matt. 7:12

Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *